Medlem av Norgeseliten logo

 1. Hjem
 2. Lokale tjenester
 3. Elektro og automasjon privat
 1. Hjem
 2. Lokale tjenester
 3. Elektro og automasjon privat

Når du trenger elektriker privat

 

Belysning

Belysning er et viktig fagområde som krever god innsikt for å gi brukeren gode løsninger. Vi planlegger alltid ut i fra brukerens behov, og installerer løsninger som er tilpasset disse krav. Våre medarbeidere har god utdannelse og praksis innen faget. Vi leverer og monterer utstyr både til innendørs- og utendørs belysning. Ta kontakt med våre fagfolk for priser og tilbud.

Varme

El-varme er norsk varmetradisjon

 • tilpasset for framtiden
 • ideelt ved lave varmebehov
 • mestrer overgang fra solfylte dager til spreng kalde netter
 • passer i alle rom
 • med trådløs styring – den ideelle oppvarming
 • Vi leverer også varmepumper i Molde og omegn. 

Sikringsskap

 • Sikringsskapet er fordelingspunktet for strømmen i et hus.
 • Fire av ti branner i Norge skyldes feil i det elektriske anlegget.
 • Be din elektriker om råd om sikringsskapet ditt er gammelt og modent for oppgradering.Sikringsskapet skal sikre at det er trygt å bruke utstyr som trenger strøm. Ikke bare vanlige sikringer, men også jordfeilbrytere som hindrer at en får elektrisk støt. Overspenningsvern hindrer at elektrisk utstyr blir ødelagt av eksempelvis tordenvær.

Smarthus

Et smarthus er en bolig der det er installert tekniske løsninger som kan styre hvordan lys, varme og andre elektroniske apparater i huset skal fungere. Systemene kan som regel styres med fjernkontroll, et kontrollpanel eller brytere på veggen. I de fleste tilfeller er det også mulig å styre systemene via mobiltelefon eller internett. Her kan du gå mer i dybden på smarthus.

Boliginstallasjoner

Elmo har mer enn 40 års erfaring med å utføre boliginstallasjoner. Avdelingen består av en kyndig stab, som utfører både små og store oppdrag.Våre folk utfører installasjoner i nye boliger, så vel som ved påbygging og oppussing. Vi står for planlegging og prosjektering, og gir pris. Ta kontakt!

Svakstrømsinstallasjoner

Våre folk utfører installasjoner i nye boliger, så vel som ved påbygging og oppussing. Vi står for planlegging og prosjektering, og gir deg pris.

 

Har du elbil? Vi leverer hjemmelader, slik at du kan lade trygt hjemme. 

 

This site uses cookies. For more information click here.