Medlem av Norgeseliten logo

 1. Hjem
 2. Lokale tjenester
 3. Hjemmelader til elbil
 1. Hjem
 2. Lokale tjenester
 3. Hjemmelader til elbil

dame-lader-elbil-med-hjemmelader-vegg.jpg


Hjemmelader til elbil

 

Lading av elbil hjemme gjør hverdagen mer fleksibel. Med hjemmelader til elbil, kan du lade bilen raskt og effektivt, mens du er ute å trener, sitter i sofakroken eller sover. Dagens ladeanlegg for elbiler må tilfredsstille dagens krav og behov, men de må også tilfredsstille forventet behov i årene som kommer. 

 

Ved å installere en ladestasjon hjemme har du en robust tilkobling laget for vedvarende høye belastninger. Med riktig elbillader kan du få betydelig høyere effekt enn om du velger en lader som ikke er egnet for din elbil. Dette betyr at med en riktig og robust hjemmelader vil ladetiden bli kortere. 

 

Hvorfor investere i en elbillader i garasjen?

Ved å ha en godt gjennomtenkt plan for lading av elbilen, vil dette bidra til at ladingen foregår trygt og sikkert. Den største andelen av elbilens ladebehov gjøres hjemme mens du sover. Elbilen er da fulladet til du skal ut av huset neste morgen. Normallading vil være tilstrekkelig for de aller fleste. Ladeuttak gir mulighet for raskere lading og er en sikrere løsning enn vanlig stikkontakt. En elbillader er også en trygg og god investering i egen bolig.

 

Velge riktig hjemmelader til ditt bruk

Når det kommer til valg av riktig elbillader er det flere faktorer som spiller inn.

 hjemmelader-elbil-montert-vegg-elbillader.jpg

 • tilgjengelig kapasitet i strømnettet der du bor
 • effekten på elbilen
 • plassering
 • mulighet for smart lading
 • om laderen skal brukes på én eller flere elbiler
 • fast eller løs ladekabel

 

Ved en befaring/montering vil vi hjelpe deg med å finne ut hvor stor effekt du kan få til elbilladeren din. Dette påvirker hvilken elbillader som kan installeres.

Elbil på lengre kjøreturer
Med litt planlegging er det ingen problem å bruke elbilen på lengre kjøreturer.
Ved å ha med en portabel lader, er det også enkelt å lade mens man er på farten. Lading blir enkelt, uansett hvor du er.

 

Salto ladestasjon

Banner-salto

 

Vi installerer Salto ladestasjon til din el-bil 

I samarbeid med Salto Ladestasjoner tilbyr Elmo Teknikk AS en rekke smarte systemer for elbil-lading. 

Dermed kan vi nå løse alle typer av AC lade behov fra enkle Salto hjemmeladere til større lade-anlegg. Kombinert med vår kompetanse på installasjon av lade systemer, tilbyr vi et bredt spekter av løsninger for elbil-lading, ferdig installert. Vår målsetting er å levere konkurransedyktige, sikre og lønnsomme lade løsninger for offentlig infrastruktur, Type-2 lade-parker for parkering, borettslag, bedrifter og sist men ikke minst,vi leverer lader til din elbil hjemme. Vi er opptatte av å se helheten og tenke på hele produktets levetid. Nye produkter utvikles kontinuerlig slik vi til enhver tid installerer løsninger som er tilpasset dagens og fremtidens behov.

Bertelosteen

Kontakt oss

Elmo Teknikk AS

Gammelseterlia 12, 6422 Molde

Sentralbord: 71 21 33 00

Vakt: 71 21 33 20

Epost: post@elmo.no

This site uses cookies. For more information click here.