Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Om oss
  1. Hjem
  2. Om oss

ELMO Teknikk AS

All aktivitet i selskapet styres fra Elmo Teknikk AS’ hovedkontor i Gammelseterlia 12 («ELMO-bygget»), med 72 ansatte innenfor følgende kjerneområder:

  • Elektro; sterk- og svakstrøm
  • Automasjon
  • Varmepumpe

ELMO er et ledende teknisk installasjonsselskap i regionen innen bygg og anlegg – til lands og vanns. Bedriften har flest ansatte elektrikere og lærlinger i regionen.

ELMO er ISO 9001:2015 og NEK405-4 sertifisert. ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyringNEK405-4 fastsetter krav til kontrollforetak som skal forestå kontroll av elektriske installasjoner i henhold til NEK 405-serien.

Achilles JQS er et system for administrasjon av leverandørinformasjon for olje- og gassindustrien i Norge og Danmark. StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. Registeret er en støtte for seriøse leverandører, med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon.

 sertifisering  StartBANK.jpg  Kiwa-logo-300x143.jpg Achilles.png

 

KJEDETILKNYTNING

ELMO Teknikk AS er medlem i Norgeseliten og NELFO/NHO.

 

HISTORIE

ELMO AS ble etablert i 1968 som en fusjon av firmaene J. Orten & Co., Wilh. Dahl & Co., Johs. Wold og Kåre Stavik & Co.

Bedriften har gjennom alle disse årene vist at den greier å tilpasse seg nye tider, nye produkter og nye krav. ELMO har gjennom mer enn 50 år vært en solid og anerkjent aktør innen sitt område.

 

EIERE

ELMO Teknikk AS eies av Høvding AS.

.

This site uses cookies. For more information click here.