Karriere

Elmo Teknikk AS har behov for å forsterke laget med nye, gode kolleger. Vil DU bli en av oss?

Hvorfor i alle dager bør du begynne hos oss? Jo, fordi vi vet at motivasjon, trivsel og resultat henger nøye sammen – og denne kombinasjonen finner du hos ELMO.

I ELMO er vi nemlig særdeles opptatt av kvalitet og pålitelighet. Gjennom nærmere 100 års historie har vi opparbeidet kompetanse og kultur som sitter i veggene. Denne blir ført videre og forvaltet av kunnskapsrike og dyktige fagfolk. Vårt arbeidsmiljø er preget av gjensidig respekt. Vi vil hverandre vel og vi drar veksler på hverandre i gode fagmiljø på flere felt. Våre ledere er dyktige og kunnskapsrike, og legger til rette for den enkeltes utvikling – gjerne gjennom etter- og videreutdanning. I ELMO ønsker vi engasjerte medarbeidere og vi legger derfor til rette for påvirkningsmuligheter og korte beslutningsveier.

Kundene våre er kvalitetsbevisste, og vi setter vår ære i å levere i henhold til deres behov og høye krav til kvalitet. Hverdagen er derfor preget av raske skifter og stor variasjon – det blir aldri kjedelig! Det betyr utfordring og læring der det faktisk gir best effekt: i jobbsituasjoner med kolleger som vil utvikle arbeidskameratens kompetanse. Derfor ser vi etter kandidater med den unike kombinasjonen dyktige hender, varme hjerter og kalde hoder.

Om dette høres interessant og passende ut, vennligst les videre – da er du sannsynligvis en kandidat som vil passe godt inn hos oss!

Dette er hva i kan tilby deg:

 • Personlig og faglig utvikling i et solid fagmiljø
 • Jobb i et spennende og anerkjent selskap
 • Oppdrag med mange varierte arbeidsoppgaver
 • Jobb i en bedrift med fokus på HMS og kvalitet
 • Godt og uformelt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser og gunstige pensjons- og forsikringsordninger

 

 

ELMO Offshore:

ELMO Offshore AS er nettopp blitt stiftet som et nytt elektroteknisk installatør-/serviceselskap rettet mot oljeservice-bransjen. Ila. sommeren vil selskapets daglige leder (CEO) bil tilsatt, i tillegg til andre nødvendige nøkkelfunksjoner. Bakgrunnen for nyetableringen er et tydelig behov i markedet både på kort og lang sikt – et behov som ELMO Offshore vil ha de aller beste forutsetninger for å kunne dekke. ELMO har levert tjenester innenfor offshore-segmenetet i flere ti-år, men forventer at markedet for denne type tjenester er inne i en lengre megasyklus. Vi er derfor i kontinuerlig inngripen med potensielle kunder som vil ha stor glede av tjenestene som vårt nye selskap vil tilby, og ønsker å rendyrke og forsterke vår offshore-satsning. ELMO Offshore vil være et heleid datterselskap av ELMO Teknikk, og vil rette seg mot virksomheter innen både olje, gass, havvind og maritim bransje. Også deler av landindustrien vil kunne være et interessant marked.

Men det viktigste av alt er selvsagt; ELEKTROMONTØRENE – som vi også vil iverksette rekruttering av ila. sommer/høst 2024. Så her er det bare å følge med innenfor alle relevante utlysningsplattformer og -kanaler; snart kommer stillingen DU er ute etter!

ELMO Akademiet:

ELMO Akademiet er en «verktøykasse» som skal styrke muligheten til å utvikle og beholde ansatte og samtidig gjøre ELMO mer attraktive i forbindelse med rekruttering av nye ansatte. Det er derfor svært viktig for ELMO at vi kan tilby oversiktlig og systematisk kompetanseheving til de av våre ansatte som ønsker dette. Samtidig er det viktig i rekrutteringssammenheng å kommunisere til aktuelle kandidater hvilke muligheter som er tilgjengelig hos oss.
Etter ansettelse i ELMO vil du bli introdusert for dette tilbudet og gitt de tilganger som skal til for å gjennomføre både introduksjonskurs og kompetansepåfyll.

Ledige stillinger

Finner du ikke drømmejobben utlyst her, men mener at du har riktige kvalifikasjoner og ønsker å jobbe hos oss, ønsker vi å komme i kontakt med deg. Vi har ALLTID ledig stilling som elektriker her i Molde!

Se alle stillinger

Læring

Lærling?

ELMO har et mål med å ta inn mange lærlinger. Vi ønsker flinke fagarbeidere som ansettes i bedriften etter endt læretid!

ELMO har et mål med å ta inn lærlinger. Vi ønsker flinke fagarbeidere som ansettes i bedriften etter endt læretid!

Vi har til enhver tid 10 – 15  lærlinger og er den største lærebedriften i elektrofagene i vårt område.

ELMO Teknikk er lærebedrift i følgende fag:

 • Elektro
 • Telekommunikasjon
 • Automasjon
 • Låsesmed

ELMO Teknikk kan gi deg god fagopplæring innenfor en rekke områder. Etter fullført læretid vil du ha god praktisk og teoretisk kunnskap innenfor faget ditt. Som lærling i ELMO Teknikk vil du få en erfaring for livet. Etter å ha tatt fagbrev, kan du bli ansatt som fagarbeider hos oss.

Kvalifikasjoner: 

Søkere må før inngåelse av lærekontrakt ha bestått VG1 og VG2, vitnemål må legges ved søknad.

 • Personlige egenskaper
 • Interesse for faget
 • Lærevillig
 • Pålitelig
 • Positiv

Vi tilbyr: 

 • Opplæring av høy kvalitet i et godt arbeidsmiljø
 • Et dynamisk læringsmiljø
 • Gode velferdstilbud

Sertifikater