Varmepumpe

Din lokale leverandør av varmepumper.

Din lokale leverandør av varmepumper

Alle vet at en varmepumpe varmer, men var du klar over at den i tillegg kjøler? Varmepumper skaper derfor det perfekte inneklimaet, sommer som vinter.

Installerer du en varmepumpe nå før vinteren, sikrer du deg ikke bare en rimeligere og mer effektiv oppvarming i hele vinter, du får også kjølt deg ned til sommeren. Temperaturen du ønsker, styres enkelt med varmepumpens fjernkontroll. Varmepumpen filtrerer luften i boligen for støvpartikler og bidrar til et bedre inneklima.

Vi har varmepumpe fra kr. 21 990,- inkl. mva.

Nano-g mot allergi

Nano-g renser luften for pollenstøv. Kjøp varmepumpe hos en autorisert og F-gass sertifisert forhandler for et trygt og sikkert kjøp.

Ønsker du delbetaling?

Vi tilbyr privatkunder å dele opp betalingen.

Les mer

Varmepumpe

Våre tilbud på varmepumper:

Panasonic CZ25ZKE - Varmepumpe med varme og kjøling.

Pris inkluderer montering og levering. Evt. elektrisk arbeid kommer i tillegg. Gjør deg klar for vinteren med denne stillegående varmepumpen med innebygd WIFi. Kompakt og liten varmepumpe som holder seg til dimensjonene: 290x779x209 (HxBxD) - Ta kontakt med oss for å avtale montering.

 • Kr. 21 990,- inkl. mva.

  Evt. elektrisk arbeid kommer i tillegg.

Panasonic NZ25YKE

Denne yter 6.3 kW ved 7 grader utetemperatur. Den er veldig populær på grunn av designet. Slankeste modellen som bygger kun 22,9 cm ut fra vegg. Innebygd WIFI.

 • Kr. 24 900,- inkl. mva.

  Evt. elektrisk arbeid kommer i tillegg.

Panasonic NZ35YKE

Denne yter 7,4 kW. Elegant design. Ny infrarød fjernkontroll. Innebygd WIFI.

 • Kr. 27 500,- inkl. mva.

  Evt. elektrisk arbeid kommer i tillegg.

Panasonic HZ25ZKE

Denne yter 7,5 kW Flaggskipet til Panasonic. En av markedets beste varmepumper både på lyd (18db) og SCOP (5,7). Innebygd WIFI og nanoe X filter.

 • Kr. 29 900,- inkl. mva.

  Evt. elektrisk arbeid kommer i tillegg.

Panasonic HZ35ZKE

Denne yter 7.90 kW Flaggskipet til Panasonic. En av markedets beste varmepumper både på lyd (18db) og SCOP (5,6). Innebygd WIFI og nanoe X filter.

 • Kr. 33 490,- inkl. mva.

Panasonic Z25UFEAW

Denne yter 5.5 kW. Ny gulkonsoll, varmepumpe med fremragende effektivitet A++. Superstille teknologi, kun 20 dB (A). Fantastisk luftrenseteknologi gir sunn luft. Dobbel luftstrøm for forbedret komfort og temperaturspredning.

 • Kr. 30 900,- inkl. mva.

  Evt. elektrisk arbeid kommer i tillegg.

Panasonic Z35UFEAW

6.2 kW Nytt luftrensesystem. Moderne design. Dobbel luftstrøm for forbedret komfort og temperaturspredning.

 • Kr. 33 900,- inkl. mva.

  Evt. elektrisk arbeid kommer i tillegg.

Panasonic VZ9SKE

7.8 kW. Kraftigere luftvarmepumpe til klimaer som stiller høye krav. Behagelig og effektiv oppvarming. Enheten kan lagre varme. Kraftigere luftstrøm for å kunne oppnå ønsket temperatur raskere.

 • Kr. 47 990,- inkl. mva.

  Evt. elektrisk arbeid kommer i tillegg.

Panasonic VZ12SKE

9.2 kW. Kraftigere luftvarmepumpe til klimaer som stiller høye krav. Behagelig og effektiv oppvarming. Enheten kan lagre varme. Kraftigere luftstrøm for å kunne oppnå ønsket temperatur raskere.

 • Kr. 51 990,- inkl. mva.

  Evt. elektrisk arbeid kommer i tillegg.

Ta kontakt for tilbud

Ønsker du tilbud eller mer informasjon om varmepumper ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Pris på service av varmepumpe

 • Service på 1. stk. varmepumpe, kr. 1 950,-
 • Service på 2. stk. varmepumper i samme bolig, kr. 3 290,-
 • Service på multisplitt; 1 utedel og 2 innedeler, kr.  3 290,-
 • Service på multisplitt; 1 utedel og 3 innedeler, kr. 3 990,-

Ta service på varmepumpen hvert andre år

Vi anbefaler å bestille service to ganger i løpet av reklamasjonstiden på 5 år.
For eksempel: første service innen to år, neste service etter fire år fra installasjonsdato.

Prisene gjelder i perioden 01.01.2024 til 31.12.2024

Dette utføres på varmepumpeservice

Rengjøring: Vi rengjør innedel med en aluminiums rens og skyller over med vann, vi tar gjerne en runde over utedel også om temperaturen tillater det.

 • Måle Temperaturer: Måling av temperaturer gir oss et godt bilde av effekten varmepumpen yter, det kan også gi oss en pekepinn om noe er galt.
 • Måle Strømtrekk: Anlegget skal ligge innenfor et visst ampertrekk, om kompressor begynner å få skader vil også ampertrekket stige.
 • Måle Trykk: Vi kobler oss også på anlegget for å sjekke at trykk samsvarer med ytelse. Dette gjør vi bare om vi mistenker at noe er galt, om rørsløyfen er intakt er det bare et minus å bryte den.
 • Sjekk av Feilkoder: Mesteparten varmepumper har en minnebank som husker hvilke feil som har skjedd, disse kan lage krøll om de slår ut ofte nok. Det gir også oss et godt bilde på eventuelle feil med anlegget.

Hvorfor velge Panasonic varmepumpe?

Varmepumpene fra Panasonic har tatt markedet med storm.  Den produserer en behagelig temperatur kjapt og effektivt, i tillegg avgir den lite lyd. Varmepumpen egner seg derfor godt i alle norske hjem og hytter.

Best i test av varmepumper

Det uavhengige forskningsinstituttet, Spar Energi, ga Panasonic-modellen VZ9SKE prisen for markedets beste varmepumpe. Modellen fikk førsteplassen takket være dens godt utarbeidede varmefaktor og din innovative varmeledende teknologi.

Varmepumpe med høy varmefaktor

Varmepumpene fra Panasonic har mange fordeler. En av de størst fordelene er at man får mye varme igjen for pengene. Dette utnytter Panasonic til sin fordel. En varmepumpe er en investering, for med COP på 6,43 får man varme som tilsvarer 6,43 pr. kW man bruker. Dette betyr at over tid vil utgiftene for varmepumpen spare inn engangsinvesteringen.

En god varmekilde

En varmepumpe er viktigst de dagene det er ekstra kaldt ute. Det er derfor viktig at varmepumpen kan yte i kalde omgivelser. Modellen 2,5i kW leveres også på steder hvor temperaturen kan synke ned til 35 kuldegrader. Dette er med på å sikre at man får en behagelig temperatur i huset eller hytta, selv om det er ekstremt kaldt ute.

Full kontroll på varmen i huset via mobilen

Varmepumpene fra Panasonic byr på flere smarte funksjoner som gjør det enklere å ha kontroll på varmen i boligen. Blant annet kan man styre og kontrollere varmen fra en app på mobilen. Man kan i tillegg velge å få varsler dersom det skulle oppstå avvik.

Varmepumpen kan justere temperaturen selv

En annen funksjon varmepumpen har er at den kan styre varmen i rommet selv. Dette gjøres ved at den måler temperaturen i rommet og tilpasser varmen etter ditt ønske. Det går også an å sette på en automatisk av/på-timer hvor man stiller inn ønsket tid, slik at boligen er varmet opp når man kommer hjem fra jobb eller en lenger skitur.

Alle Panasonics varmepumper leveres med en fjernkontroll som har et bredt utvalg av funksjoner.

Stillegående varmepumpe

Panasonics varmepumpe er spesielt utviklet for å være stillegående. Denne funksjonen mener flere er viktig for komforten. Når pumpen står på maks effekt, vil lyden fra varmepumpen kunne sammenlignes med hvisking. Pumpen vil derfor ikke være et forstyrrende element i hjemmet.

Kompakt og stilrent design

Panasonic har klart å inkludere varmepumper med god ytelse i et kompakt og stilrent design. Dette gjør at ikke varmepumpen stjeler oppmerksomheten i rommet.

Energimerking

A+++/A+++

Les mer om Panasonic varmepumper her.

Ta kontakt for tilbud

Ønsker du tilbud eller mer informasjon om varmepumper ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Sertifikater