Lås, beslag og sikkerhet

ELMO - din komplette leverandør av lås, beslag og sikkerhetsløsninger!

Avdelingen har lang erfaring med å tilby, installere og supportere små og store løsninger innenfor lås, beslag og sikkerhet. Våre fem medarbeidere har – med mer enn 30 års erfaring – lang og bred kompetanse innen faget, slik at vi kan skreddersy og optimalisere de løsningene som det til enhver tid er behov for; både mindre serviceoppdrag og større prosjekter.

Høy kompetanse!

Vi har lang erfaring, mye kunnskap og et solid omdømme!

ELMO er godkjent lærebedrift for låsesmedfaget, og har ansatte som er godkjent låsesmed i Foreningen Norske Låsesmeder.

Våre leverandører:

Vi leverer produkter som er anerkjente i markedet og dermed opprettholder den kvaliteten som vi som leverandør ønsker. Vi ivaretar utførlig alle krave til sikkerhet, universell utforming, brann og rømning, slik at våre kunder skal være fullstendig sikre på at våre produkter og løsninger ivaretar alle forskriftskrav, og opprettholder alle de funksjonene som kreves i et bygg i dag.

ELMOs fagområde for lås- og beslag utgjør en del av selskapets svakstrømsavdeling, og kan i tett samarbeid med våre teknikere innen fagområdene brann, innbrudd og audio/video derfor tilby service av høy kvalitet til kort responstid. Vi tilbyr også skreddersydde service- og rammeavtaler til deg som kunde, hvor vi bl.a. kan ivareta utførelse av årskontroll på innbrudd, brann, rømningsveier og adgangskontroll i en og samme avtale, pga. vårt tette samarbeid med andre fagområder i ELMO.

Vi tilbyr svært kompetente prosjekteringsressurser!

Kartlegging, prosjektering og planleggingen for lås- og beslagsleveranser er ofte langt mer komplisert enn den kan virke på overflaten innledningsvis. For å sikre en forskriftsmessig og optimal løsning bør dørmiljøet, samt lås og beslag, være en del av planleggingen og prosjekteringen av et bygg fra dag én. Å benytte seg av profesjonelle rådgivere i denne prosessen vil vi betrakte som særdeles fornuftig og være vår klare anbefaling! ELMO bidrar gjerne med rådgivning, planlegging og veiledning av lås, beslag og sikkerhet i ditt bygg og/eller anlegg. Ta kontakt med oss på 71 12 33 00 for nærmere avtale!

Sertifikater